UA-60062975-2
GUVERNØR / INNK. GUVERNØR


wibecke natås, bryne rotaryklubb, blir distriktsguvernør for vårt distrikt i 

Rotaryåret 2023-2024Wibecke Natås er i dag 50 år og kommer fra Bryne Rotary klubb. Hun bor på Refsnes like ved en av de vakre Jærstrendene og har vært medlem i Nærbø RK (2010-2016) og er nå i Bryne RK (fra 2016). Wibecke er partner/ særbo med PDG DT Johannes Hausken (Sola RK) og er barnefri.

Av utdanning har Wibecke bakgrunn som elektronikktekniker fra Bergen Tekniske Fagskole, har studert fagene matematikk/ fysikk (lavere grad) og studieretningsgruppe instrumentering/ elektronikk ved Universitet i Bergen, 

Bergen Arkitekt Skole (nå Bergen Arkitekthøgskole), og tok Master i arkitektur ved Norges teknisk-naturvitenskapelige Universitet. Senere har hun startet med en Master i kommunal ledelse ved Universitet i Agder.

 

Wibecke har mange interesser og er blant annet Charter Member i Whisky Drinking Rotarians and Members (DRAM). Hun er ellers medlem av Wine Appreciation Fellowship, The Rotary Global History Fellowship, Rotarians on the Internet (ROTI), Rotary on Pins fellowship, og ble nylig medlem av LGBT Rotarians and Friends Fellowship, som en ivrig ambassadør for Diversity, Equity and Inclusion ( DEI).

Hun er aktiv i lokalpolitikken samt kvinnenettverket for Rogaland Ap. Tidligere var hun aktiv i Human-Etisk forbund, både på lokalplan med styreverv og konfirmasjon, og senere som fylkesleder for Rogaland.

Nylig ble hun utpekt til å være Rotary Assistant Zone Ambassador for Empowering Girls and Women i sonene 17 og 18.

 

Wibecke er District Rotary Foundation Chair (DRFC) for tidsrommet 2019-2022. Hun er medlem av Paul Harris Society og er Paul Harris Fellow (PHF+3). I tillegg er hun Benefactor og er medlem av Bequest Society (Level 4).

I løpet av yrkeskarrieren har hun vært DAK-operatør og ingeniør i oljebransjen, før hun har jobbet med arealplan både i kommunal og privat sektor, og er i dag fagleder for planseksjonen i Time kommune og sitter til daglig i rådhuset på Bryne.

 

Wibecke Natås var president i Nærbø RK i årene 2012-2013 og 2013-2014.


Sosiale medier

RotARY lenker

Rotary Norge
Rotary International

RYLA
ROTARACT FACEBOOK

kart

forkortelser i rotARY


Nyheter fra

ROTARY INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer